Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Ariana Grande: a nők nem tárgyak vagy nyeremények, amit a férfiak megnyerhetnek

Ariana Grande: a nők nem tárgyak vagy nyeremények, amit a férfiak megnyerhetnek

Offmedia- 2016.12.29. 18:37
5513
Az énekesnő kiakadt rapper barátja egyik rajongójára.
Forrás: Getty/Europress
Ariana Grande és Mac Miller épp a közös vacsorájukról mentek hazafelé, mikor megjelent a rapper (és véletlen Trump támogató) egyik rajongója, aki követni kezdte a párt - kezdte Twitteren megosztott sztoriját a 23 éves énekesnő. A srác csak egy tipikus lelkes rajongó volt, a helyzet viszont hamar kínosba fordult, mikor a pár már az autóban ült a srác pedig elejtett egy elég otromba megjegyzést, ami kifejezetten érzékenyen érintette Ariana-t. 

"Ariana fullosan szexi csaj, látom ám, hogy rendesen megpakolod!"


Mac ezután elhajtott, de az énekesnőben annyira megmaradt a beszólás, hogy nyilvánosan akarta kifejezni, hogy mennyire lealacsonyítóak az ilyen megjegyzések, melyekre állítása szerint nem ez az egyetlen példa.

"Nem egy darab hús vagyok, amit a férfiak kedvükre használhatnak. Egy felnőtt ember vagyok, aki történetesen kapcsolatban van egy férfival, aki szereti és tiszteli."


Ariana azoknak a kommenteknek is elejét vette, amikben válaszként a szokásos "akkor miért viselkedik szexin a videóiban és miért öltözik kirívóan a koncerteken" érveléssel jönnek egyesek.

"Azért mert beleviszem a szexualitást a művészetembe, az nem jelenti azt, hogy nem kell megadni nekem a kellő tiszteletet."(via Playboy)

Hozzászólások