Keresés
26O
Budapest
2017.06.26., hétfő (János, Pál)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Az öklükkel próbáltak kijózanítani egy férfit a biztonsági őrök a Kolorádó fesztiválon

Az öklükkel próbáltak kijózanítani egy férfit a biztonsági őrök a Kolorádó fesztiválon

Offmedia- 2017.06.19. 14:52
849
Paraszt volt, de nem volt agresszív.
Illusztráció - nem ő az illető
Forrás: Kolorádó Fesztivál
A 444.hu-n jelent meg a történet, miszerint az idén második alkalommal megrendezésre került Kolorádó fesztiválon verésig jutott egy részeg fesztiválozó kidobása. A cikkben Feri álnéven szereplő férfi erősen ittas állapotban zaklatott idegeneket, mivel a barátait elveszítette (a fesztiválon nincs térerő). Az idegesítő viselkedése a biztonságiakhoz is eljutott, akik levágták a karszalagját és kivitték a fesztivál helyszínéről. Térerő és pénz hiányában a férfi oldalról visszamászott a fesztiválra megtalálni a barátait, de a lebukás után a biztonságiak már sokkal keményebben léptek fel, leteperték és meg is ütötték. Mivel a második kidobása után még mindig nem volt pénze és térereje, muszáj volt ismét beszöknie, az ezután következő elkapás pedig még a korábbiaknál is komolyabb verésbe torkollott. Ezt már Feri ismerőse is észrevette, aki próbált hatni a biztonságiakra, kevés sikerrel. A férfit ezután taxiba ültették az ismerősei, így jutott végül haza. 

Zúzódások a férfi lábán.
Forrás: 444.hu
A szóban forgó biztonsági cég, az Eventsec már kicsit másképp emlékszik a történtekre. Állításuk szerint a férfi botrányos viselkedett és nőket is molesztált, miután kidobták ő visszamászott, ekkor ismét eltávolították, de mivel megint visszajött és még ellenkezett is, muszáj volt erőteljesen megfogva kivezetni. Az Eventsec szerint aggresszió nem történt. 

A férfi és felesége végül ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, de a portál kiemeli, hogy az ilyen esetek sokszor már az azonosításnál elakadnak.

(444)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom