Keresés

Barbadoson töltötte a karácsonyt A$AP Rocky és Rihanna

Offmedia- 2020.12.30. 18:22
Friss szerelmesek, A$AP Rocky és Rihanna az énekesnő szülőhazájában töltötték az ünnepeket, a közös programokról pedig készült egy-két lesifotó is, hogy mi, átlagos halandók is úgy érezhessük, közünk van az egészhez.

A People magazin korábban már megírta, hogy a pár az elmúlt hetekben elválaszthatatlan egymástól, folyamat együtt lógnak, mióta RiRi végre esélyt adott Rocky-nak, több évnyi barátság után. Az énekesnő karácsonyra hazautazott Barbadosra, napokkal később pedig Rocky is csatlakozott hozzá. Az elkapott pillanatok alapján intim beszélgetéseket folytattak egy katamaránon, majd több vízi sportot is kipróbáltak, például egy jet-skire is felugrottak. A mosolyukból kiolvasható, hogy boldog nap lehetett. A The Shade Room egy egész galériát osztott meg.


Fanok nem bírták mémek nélkül hagyni a témát, egyesek azt pedzegették Twitteren, hogy vajon a plátói szerelmes Lil Uzi Vert miként reagálhat a fotókra.Míg mások Tyler, the Creator lelkéért aggódtak.


A fluidabb szexualitású egyének pedig azt nem tudták eldönteni, hogy akkor most A$AP Rocky-ra, vagy Rihannára legyenek féltékenyek, elvégre mindkét sztár szexi.

Hozzszlsok

rdekes lehet