Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Be volt állva Kodak Black, mikor megmogyorózott egy börtönőrt

Be volt állva Kodak Black, mikor megmogyorózott egy börtönőrt

Offmedia- 2019.11.14. 21:39
Azt nem tudni, hogy miként jutott droghoz.
Kodak Black tegnap 3 év és 10 hónapnyi börtönbüntetést kapott, amiért anno illegális úton vett fegyvereket, de lehetett volna ez sokkal több is, hisz egy börtönőrt az elmúlt hetekben úgy megmogyorózott, hogy a férfit kórházba kellett szállítani.

Kodak ítéletekor a bíró azt mondta, hogy a rapper "15 éves kora óta hülyeségeket csinál", ezért kijár neki pár év kóter. Ezzel egyidőben részletek is kiderültek az október végi börtönbunyóval kapcsolatban.

A Miami Herald cikke szerint Kodak be volt drogozva, mikor az eset történt. Összeverekedett az egyik rabbal, ekkor futott oda egy börtönőr, hogy szétválassza őket, és ennek érdekében paprikaspray-vel fújta le a rappert. Kodak erre annyira bedühödött, hogy rámarkolt a férfi heréire és elkezdte azokat szorítani. A férfi komolyan megsérült, kórházba szállították. Négy másik őr tudta csak lefogni Kodakot. Azt nem tudni, hogy Kodak miként jutott droghoz a börtönben.

Az eset amúgy nem játszott közre a közel négy éves börtönbüntetésénél, mivel még hivatalosan vádat sem emeltek ellene a történtekért.

Hozzszlsok

rdekes lehet