Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Belekötöttek az utcán Playboi Cartiba, a rapper ököllel zárta rövidre a vitát

Belekötöttek az utcán Playboi Cartiba, a rapper ököllel zárta rövidre a vitát

Offmedia- 2021.02.21. 14:10
Konfliktusba keveredett Playboi Carti a héten, egy a neten landolt amatőr videó alapján. A felvételen, melyet maga a provokátor készített, az látható, hogy a férfi agresszíven közeledik Carti-hoz, miközben végig "puncinak" hívja őt. A rapper az egyik kezét a háta mögött tartja, ettől pedig a férfi csak még idegesebb lesz. "Mi van, le fogsz lőni?" - kérdezi, mire Carti visszakérdez, hogy miért videózza őt. "Mert nyúlkálsz hátra" - hangzik el a viszontválasz. A férfi ezután bunyózni hívja Cartit, és azt is felfedi, hogy miért köthetett bele a rapperbe.

"Nekem nem kell pisztoly, hogy szétverjelek. Ha mégegyszer hozzáérsz a húgomhoz, kinyírlak, én nem félek a pisztolyodtól, de inkább a kezeidet tedd fel" - mondja a videózó arc, majd azzal kezdi cukkolni Cartit, hogy nem olyan alkat, aki győzne egy verekedésben.


A felvétel vége nem teljesen tiszta, mivel a kamera a földet veszi, de a hangok alapján egy a rapper által bevitt ütés vetett véget a konfliktusnak. Playboi Carti Twitteren arról posztolt, hogy "kiütötte" a férfit, mivel túl őrülten viselkedett.


(Complex)

Hozzszlsok

rdekes lehet