Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Bevérzett Lil Uzi Vert homlokékszere, de már jól van a rapper

Bevérzett Lil Uzi Vert homlokékszere, de már jól van a rapper

Offmedia- 2021.02.04. 12:14
Lil Uzi Vert tegnap egy 24 millió dolláros, rózsaszín gyémánt homlokékszert virított, mellyel a rapper egyik, azóta törölt posztja szerint azért jobb vigyázni.

Uzi pink gyémántja egy picit még mozog, a piercing miatt kialakult duzzanat következtében nem lehet jobban odaszorítani a homlokához, de ez hamarosan megváltozhat, ha már nem lesz olyan erős a bőrirritáció, a rapper ennek ellenére úgy tűnik piszkálni kezdte a követ, hisz mint a lenti képen látható, bevérzett neki. "Ha nem a megfelelő módon veszem ki, akkor belehalhatok...most komolyan" - írta a képhez Twitteren, amit azóta törölt.

Forrás: Twitter
Emberünk nem sokkal később egy videóval nyugtatta meg a rajongóit, hogy minden rendben, nem fog elvérezni. 


Uzi azt is kiemelte, hogy lehet, hogy most sokan kritizálják az extrém ékszert, de a jövőben ikonikus pillanatként tekintenek majd vissza rá a népek, egyben a stílusikon és modern hiphop pionír Based Godról, Lil B-ről is megosztott egy fotót, amin egy homlokékszert visel. Tweetfolyamát azzal zárta, hogy egy emberi gyémánttá akar válni.
Uzi elvileg 2017 óta törlesztette a méregdrága, 24 millió dolláros természetes rózsaszín gyémántot, amit Elliot Eliantte sztárékszerész adott el neki.

Hozzszlsok

rdekes lehet