Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Botrányos Johnny Depp válása

Fiji- 2016.08.05. 09:37
869
Megfenyegette Johnny Deppet válófélben lévő felesége, Amber Heard.
Forrás: Getty/Europress

A színésznő, aki azt állítja, Depp rendszeresen bántalmazta őt, és ezért akar válni, szombaton tesz részletes tanúvallomást Los Angelesben. Heard Londonból készül L.A.-be, és kijelentette, úgy kipakol, hogy Johnny nagyot fog nézni. Depp egy héttel később tesz tanúvallomást.

Nehéz tisztán látni az ügyben, mert Heard képeket is közölt a sérüléseiről és szép, kerek története van megromlott kapcsolatukról, ugyanakkor Depp barátai és tisztelői azt állítják, teljes képtelenség, hogy verte volna a feleségét. Szerintük a színésznő simán elunta a kapcsolatot, és most búcsúzul szeretne egy darabot kihasítani a sztár tetemes vagyonából.

A botrány nem ártott Johnny Depp ázsiójának, továbbra is tele a naptára. Legközelebb egy animációs film, a Sherlock Gnomes egyik főszereplőjének kölcsönzi a hangját. Utána pedig a Universal stúdió feltámasztott szörnyfilm-sorozatának egyik epizódjában szerepel: ő lesz a láthatatlan ember. A franchise aktuális darabjának forgatása egyébként befejezéséhez közeledik. Ez A múmia, amelynek főszereplője Tom Cruise.

Forrás: UIP

Hozzászólások