Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Csak viccelt Liam Neeson

Ráthgéber Réka- 2016.02.15. 10:24
240
Felkavarta picit az állóvizet.

Forrás: Getty/Europress

Liam Neeson felesége 2009-ben halt meg egy síbalesetben. A színész élete szerelmét veszítette el akkor, több évig, sőt a mai napig gyászolja választottját. Azóta nem bővelkedett párkapcsolatokban, egy PR-cég vezetőjével keveredett viszonyba, de nem tartott sokáig a dolog. Most, Valentin-nap előtt tett egy nyilatkozatot, és a média képviselői teljesen megőrültek.

Azt mondta ugyanis az Irish Sunday Independent újságírójának, hogy megtalálta ismét a szerelem, ráadásul egy nagyon híres nő személyében. Innentől kezdve elindultak a találgatások. Összehozták a fiatal Kristen Stewarttal, az iszonyú dögös Susan Sarandonnal, és Charlize Theronnal is. A fogadóirodákban rengetegen tették meg tétjeiket, ám pár nappal később a színész egyik képviselője mindenkit elkeserített egyetlen mondattal.

„Csak viccelt.” – mondta később a sztár menedzsere. „Úgy tűnik, a humor annyira nem jött át az írott sajtóban.” – tette hozzá. Mindenesetre minden pletykának a fele igaz, szóval még az is lehet, hogy Liam Neeson tényleg megtalálta újra a boldogságot.

Hozzászólások