Keresés
7O
Budapest

David Beckham a bolygó legdögösebb pasija!

Offmedia- 2015.11.19. 12:15
105
A People magazin a hagyományokhoz híven idén is kihirdette a világ legszexisebb pasijának járó címet, melyet meglepő módon a brit focista, David Beckham, nyert el.

hm david beckham modern essentials spring 2015 0 2

David Beckham, aki igazán büszke férj és apa, először nyerte el a People magazin díját. Megdöbbenéséről a Jimmy Kimmel show-ban beszélt: „Ez karrierem legjobb pillanata. Nem tudom elhinni. Elsősorban szeretnék köszönetet mondani a családomnak, majd pedig a fodrászaimnak, a stylistjaimnak és a Photoshopnak!” A képszerkesztős program említése során hatalmas mosoly ült arcára. Beckham azt is elmondta, hogy közeli hozzátartozói a hírre nagyot néztek. Idősebbik fia először azt hitte, hogy ez csak valami vicc akar lenni.

David Beckham az angol válogatott csapatkapitánya volt, továbbá focizott a Manchester Unitedben, a Real Madridban, az AC Milánóban, a Los Angeles Galaxyban és a Paris Saint-Germainben. Beckham a labdarúgáson kívül rendszeresen feltűnik reklámokban és a modellkedés sem idegen terület számára. 1999-ben feleségül vette Victoria Adamset, aki a Spice Girls egykori tagja volt. A sztárpárnak négy gyermeke van: Brooklyn, Romeo, Cruz és egy kislány, Harper.

 

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom