Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Drake először szerelmet vallott Rihannának, majd le akarta smárolni, de nem jött össze

Drake először szerelmet vallott Rihannának, majd le akarta smárolni, de nem jött össze

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.29. 18:35
16331
Nehéz az élet.
Szóval tegnap volt az MTV évente megrendezésre kerülő díjátadója, a VMA. Sok mindent történt Kanye új videójától kezdve, Britney nagy visszatéréséig, de koncentráljunk a fontos dolgokra:

Drake is ugyanolyan bénácska, ha szerelmes, mint mindannyiunk. Aww és kicsit brühühü egyszerre.


Rihanna az MTV saját életműdíját, a Video Vanguard Awardot vehette át állítólagos pasijától, aki egy 3 perces, anekdotázós felvezetőben gyakorlatilag agyon dicsérte az énekesnőt, (az "élő legenda" talán a legerősebb volt mind közül), és eddig a pontig Rihanna végig mosolyogva tűrte a bókokat, láthatóan meg is volt hatva, EGÉSZEN ADDIG, míg Drake hozzá nem tette, hogy amúgy már 22 éves kora óta szerelmes belé.

"Jézusom, mekkora papucs vagy"
Persze azon lehet vitatkozni, hogy ez egy szemforgatás volt e, vagy csak annyira elérzékenyült volna Rihanna, hogy kapott egy mikro-szélütést, de azt lehetetlenség elvitatni, hogy ami ezután következett az 2016 egyik legkínosabb szituációja és igen, ebbe Marsi Anikó börtöngyerekes nevetgélése is beleszámít. Drake ugyanis a díj átnyújtásakor behajolt egy cuppanósra, de Rihanna elfordította a fejét, így csak egy arcpuszi, és egy "oké, ölelést azért kapok?" fért bele. Ráadásul sokan azt olvasták le Rihanna szájáról, hogy: "Ez nem volt vicces", miután szétváltak.

Ciki lehet, mikor így megaláznak valakit ennyi ember előtt, pláne mivel TÉNYLEG együtt vannak, és erre ez a tévébe be nem került jelenet a bizonyíték, voilá:Hozzászólások