Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Egy belsős forrás azt állítja kamu a Drake & J.Lo kapcsolat és mi most épp úgy teszünk, mint aki meglepődik

Egy belsős forrás azt állítja kamu a Drake & J.Lo kapcsolat és mi most épp úgy teszünk, mint aki meglepődik

Offmedia- 2017.01.04. 11:45
1171
Ledöbbenős emojik mindenhol.
Forrás: Instagram
A Drake és Jennifer Lopez kapcsolatvonat megállíthatatlannak tűnik, de egyre többen kezdik forgatni rajta a szemüket. A pár elvileg együtt töltötte a szilvesztert, miután közös képeket osztottak meg magukról és smároltak egy J.Lo által szervezett bulin, de valljuk be egy kicsit gyanús ez a sok publicitás pláne annak fényében, hogy Rihannával anno mennyire titokban tartották a románcot. 

A Page Six-nek ráadásul most nyilatkozott egy belsős arc, aki azt állítja, hogy az egész felhajtás csak a pénz miatt van.A névtelenséget kérő forrás szerint, ha Drake és Lopez igazából együtt lennének, akkor azt sokkal nagyobb titokban tartanák és nem nyomnák mindenki arcába ennyire egyértelműen. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy közös zenével fognak jelentkezni, és ezek szerint a kirakatkapcsolat csakis azért jött létre, hogy az embereket felhypeolják a közelgő slágerre. A belsős azt is hozzátette, hogy a legfurább az egészben az, hogy Drake augusztusban még élő egyenes adásban vallott szerelmet Rihannának, most pedig itt bizonygatja, hogy Lopez a nagy Ő. 

Persze maradt egy csöpp esély arra, hogy az egész mégis igaz. LEHET, hogy kamunak indult a kapcsolat, de a közös dal felvétele során egymásba habarodtak, hogy utána összevesszenek, mikor egy elszólás miatt kiderül, hogy Drake csak a PR-osa tanácsára nyomult rá a latin bombázóra. Lopez ezután el akart menekülni egy másik államba, de Drake utána futott a reptérre és szerelmet vallott neki a kifutón.

Oké le kéne állnunk a '90-es évekbeli romantikus vígjátékok nézésével.

Hozzászólások