Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Elengedte A$AP Rocky-t a svéd bíróság, a rapper azonnal hazautazott

Elengedte A$AP Rocky-t a svéd bíróság, a rapper azonnal hazautazott

Offmedia- 2019.08.04. 13:46
Ítéletet két hét múlva hirdetnek.
A$AP Rocky és a két társa, akiket azzal gyanúsítanak, hogy július elején súlyosan megvertek egy fiatal fiút Stockholmban, miután a srác követte és zaklatta őket az utcán, elhagyhatták Svédországot, és ezt a lehetőséget gyorsan ki is használták. A bíróság három napos tárgyalássorozat után pénteken döntött úgy, hogy habár korábban nem szerették volna, hogy a rapper lelépjen az országból az ítélethirdetés előtt, most mégis megengedték neki. Rocky pedig fel is ült egy magángépre, péntek este pedig már Los Angelesben örömködött és ünnepelt.

Az A$AP Mob alapító rapper Instagram oldalán köszönte meg a rajongók támogatását, de a svéd bíróságnak is hálálkodott, amiért megengedték neki, hogy elhagyhatja az augusztus 14-re kitűzött ítélethirdetés előtt az országot. 


Rocky mellett nem csak a rajongói álltak ki (a békésebbek aláírást gyűjtöttek, a kevésbé békések robbantással fenyegették meg a svéd nagykövetséget), de olyan hiphop zenészek hirdettek bojkottot Svédország ellen, mint MGK, ScHoolboy Q, Lil Yachty, vagy épp T.I. A legfurább és egyben legszórakoztatóbb támogató mégis Donald Trump, amerikai elnök volt, aki megpróbálta pár telefonhívással elintézni, hogy Rocky-t elengedjék, sikertelenül. Ő végül Twitterre posztolta az örömhírt.


A rapper mindenesetre még így is vár egy ítélet, mely akár 2 év börtön is lehet. A TMZ úgy tudja, hogy ha felmentik, Rocky soha többé nem megy vissza Svédországba.

Hozzászólások

Érdekes lehet