Keresés
5O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Elhunyt Celine Dion férje, az énekesnő lemondta hétvégi fellépéseit

Elhunyt Celine Dion férje, az énekesnő lemondta hétvégi fellépéseit

Helstáb Laura- 2016.01.15. 12:15
374

Tegnap este még egy szomorú hírt kaptunk: 73 évesen, hosszú betegség után elhunyt Celine Dion férje, René Angélil. Az énekesnő ma reggel lemondta közelgő, Las Vegas-i fellépéseit.

Forrás: Franck Danielson/TB/WireImage.com


René Angélil régóta küzdött a rákkal, és az énekesnő végig mellette volt, az elmúlt hónapban még a 21. házassági évfordulójukat ünnepelték. Dion egy időre vissza is vonult a fellépésektől, ám a hétvégén mégis színpadra akart állni Las Vegasban, hogy erőt adjon kedvesének és gyermekeiknek. Sajnos a szomorú tragédia közbeszólt, és a Caesar's Palace ma reggeli közleményében értesítette a sajtót, hogy a fellépés elmarad, legmélyebb együttérzésüket és gyászukat kifejezve a család felé.


A párnak három közös gyermeke született, René-Charles, 14, és az ötéves ikrek, Nelson és Eddy. Rajtuk kívül René Angélilnek három felnőtt gyereke is van korábbi házásságából, Anne-Marie, Patrick és Jean-Pierre. A család most egy ideig a magánéletük tiszteletben tartását kérte a sajtótól, Celine következő fellépése előreláthatólag február végén lesz.

Hozzászólások