Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Élő adásban mesélte el Will Smith felesége, hogyan csalta meg a színészt, a mémek pedig kíméletlenek

Élő adásban mesélte el Will Smith felesége, hogyan csalta meg a színészt, a mémek pedig kíméletlenek

Offmedia- 2020.07.12. 19:21
Az interjút rekord sokan nézték meg a Facebookon.
Jada Pinkett Smith "Red Table Talk" című műsora az elmúlt két évben igen mély és nehéz beszélgetések színtere lett. Will Smith felesége a lányával, Willow Smith-szel, valamint Adrienne Banfield-Norris-szal együtt vezeti a Facebookon futó beszélgetős showt, ahol hosszasan veséznek ki olyan témákat, mint a gyász, bevándorlás, vagy akár a családon belüli erőszak.

A műsorban rendszeresen vannak vendégek is, és ez nem volt másképp a pénteki adásnál sem, ahol Will Smith volt a vendég, a téma pedig a megcsalás volt...igen Will Smith megcsalása a saját felesége által.


Az elmúlt napokban folyamatosan keringett egy sztori a közösségi oldalakon, miszerint pár éve Jada összekavart  egy August Alsina nevű R&B énekessel, aki egyrészről sokkal fiatalabb nála, másrészről pedig a fiának, Jaden Smith-nek az egyik barátja. A Smith család nem adott ki semmilyen közleményt, inkább a saját műsorukban beszélték ki a témát, kettesben átbeszélve, hogy mi is történt pontosan. A showból kiderült, hogy Will és Jada anno kábé szakítottak, egy ponton közel zátonyra futott a kapcsolatuk, ezért kitalálták, hogy külön keresnek boldogságot, ekkoriban gabalyodott össze Jada Alsinával. Hivatalosan tehát pont egy szünet közben történt a "megcsalás", de ettől még Will Smith tekintete, ahogy épp hallgatja a feleségét, sokat elárul a színész érzéseiről és fájdalmáról.

A vallomás rekordot döntött a Facebookon, 12 millióan nézték meg 16 óra leforgása alatt (jelenleg már 22 milliónál tart a számláló), amire korábban nem volt példa. 

A mém reakciók persze kíméletlenek voltak. Míg egyeseket Will Smith fájdalma ihletett meg, mások a híresen nőfaló és sorozathűtlen rapperhez, Future-höz hasonlították Jada-t.

Hozzászólások

Érdekes lehet