Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Ennyi! Iggy Azalea nem ad több esélyt?

Fiji- 2016.06.20. 10:55
359
Iggy Azalea és a Nick Young kapcsolata minden jel szerint véget ért. Legalábbis arról, hogy az énekesnő már nem viseli eljegyzési gyűrűjét, szakításra lehet következtetni.
Forrás: Getty / Europress

Az ausztrál énekesnő a napokban posztolt Instagramjára egy fotót, mely alá pár sort is biggyesztett. Iggy a kép alatt osztotta meg követőivel, hogy szereti Nicket, de már nem tud benne bízni. Az énekesnő azt is hozzátette, hogy az elmúlt hetekben esélyt adott a kapcsolatuknak, azonban a napnál is világosabb számára, hogy a hűtlenséget nem tudja megbocsájtani.

{instagram}BG2pXhVLqJs{/instagram}

A szakításra körülbelül három hónappal az után került sor, hogy az internetre egy olyan videó került fel, melyben a sportoló elismerte, hogy kapcsolatuk alatt megcsalta az énekesnőt. Iggy nem tudta elhinni, hogy ez megtörténhet vele, ezért bizonyítékokra volt szüksége. Az énekesnő visszafogadta kegyeibe, azonban a tervezett esküvőre sosem került sor.

A páros még 2013-ban kezdett randizgatni, a sportoló tavaly júliusban pedig el is jegyezte az énekesnőt. A szakításról a rajongók kezdtek el spekulálni. Iggy Azalea nem is olyan régen ünnepelte születésnapját, ahol többen is kiszúrták, hogy a jegygyűrű már nem díszeleg ujján.Hozzászólások