Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • "G***be se vagy sztár, te zsidó köcsög!" - írta Saiid-nak a BSW gitárosa, amiért nem akart vele kollabolni

"G***be se vagy sztár, te zsidó köcsög!" - írta Saiid-nak a BSW gitárosa, amiért nem akart vele kollabolni

Szaghmeiszter Máté- 2020.01.03. 14:38
A részeg üzenetet utána még képes volt mentegetni.
Frissítés: Mint a felektől megtudtuk, azóta amennyire lehet, rendezték az ügyet egymás között. Alább az eredeti sztori.

Női olvasóinknak nem kell bemutatni azt a szituációt, mikor kapnak egy DM-et egy sráctól, aki kedvesen nyomulni próbál, majd miután nem kap választ az üzenetére, hetekkel később, totál részegen folytatja az irogatást, de ezúttal sokkal dühösebben: "Jólvan, te is olyan kurva vagy, mint a többi, akkor ne válaszoljál!" - ezt egyesek még megfejelik egy másnapi bocsánatkéréssel, extra creepy formák pedig pingpongozva váltogatják a kedves nyomulós és részeg idegbeteg énjüket, míg blokkolást nem kapnak.

Na, valami hasonló történt a napokban Saiid-dal is, aki Facebookon osztott meg pár üzenetet (a poszt azóta törölve lett), amit a jazz gitáros és a BSW-nek is zenélő Bécsy Bence küldött neki. Az első levelet még 2017 márciusában küldte Bence, ebben rögtön "Szaiid"-nak szólítja a rappert, majd felvázolja, hogy futólag ismerik egymást az Arborétum nevű helyről, és arra gondolt, hogy készíthetnének együtt egy közös számot.

Saiid olvasatlanul hagyta az üzenetet, hogy most szilveszterkor jöjjön az undorító folytatás, már kevésbé kedvesen: "Gecibe se vagy sztár, várunk az arboba te zsidó köcsög". Uhhh.

A kommentek közt a legtöbben ledöbbentek, voltak, akik azt állították, ez valami átverés lehet, nincs olyan, hogy ez a tehetséges gitáros srác ilyeneket írjon, és a beszélgetésfolyamban már-már Saiid is kezdte várni, hogy jön a kötelező: "haverjaim elvették a telefonomat, nem is én írtam!" féle kifogás, de ami ezután történt, az valami sokkal döbbenetesebb volt.

Forrás: Facebook
Bence ugyanis felvállalta az antiszemita beszólását (Saiid valójában zsidó), és a rapperre terelte a felelősséget, hogy "felfújta a dolgot", és ügyet csinált az egész helyzetből.

Forrás: Facebook
Ja és amúgy nem mellesleg még áll a kollab ajánlata...hát lol.

Saiid nem is tudta, hogy miként válaszoljon, pláne mivel emberünk vélhetően még mindig újévi mámorban irogatta ezeket az eszement üzeneteket. A józanodás aztán bocsánatkérést hozott magával, és az is kiderült, hogy ez az egész csak egy rosszul elsült *dobpergés* vicc volt.

"Futótűzként terjedt el egy screen shot, amelyen egy durva poén kíséretében invitálom Suveg Mark-t, magyarázom azoknak, akik még nem látták. Szomorúan tapasztaltam, hogy a rossz viccem ennyien félreértették és jogosan megbántódtak. Szeretném tisztázni: Nem vallok semmilyen nemű kirekesztő, rasszista nézetet. Aki ismer, vagy dolgozott velem, az tudja. Sokféle emberrel zenélek, tisztelem őket hovatartozásuktól függetlenül. A humorérzékemben van “némi” kivetnivaló, ezt most megtanultam."

Forrás: Facebook

Hozzászólások