Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • G-Eazy rögtön rárepült a szakítás utáni Cara Delevingne biszexuális exére

G-Eazy rögtön rárepült a szakítás utáni Cara Delevingne biszexuális exére

Offmedia- 2020.05.16. 18:51
Még ki sem hűlt Cara Delevingne és Ashley Benson kapcsolata, a kujon rapper máris beslisszant egy csókra.
G-Eazy nagy nőcsábász, ebből nem is csinál titkot. A rapperhez többek közt olyan hírességek kötődtek már szorosabban és lazábban, mint Lana Del Rey, Halsey, vagy épp Megan Thee Stallion, most pedig úgy tűnik Ashley Benson színésznőre vetette ki a hálóját, aki épp most szakított barátnőjével.

Ashley április elején ment szét Cara Delevingne modellel, akivel két évet jártak. Portia de Rossi és Ellen DeGeneres mellett talán ők voltak leghíresebb leszbikus pár, ez idáig legalábbis. A szakítás oka nem ismert, de a színésznő úgy tűnik máris továbblépett, méghozzá egyenesen G-Eazy karjaiba.

A kettőst egy gyorskajálás során kapták le a lesifotósók, ahol még egy csók is elcsattant, nem csoda tehát, hogy megindultak a találgatások arról, hogy komoly a dolog. Ezt egyelőre egyik fél sem erősítette meg, a People magazinnak az érintetteket ismerő személyek azt mondták, ez inkább csak egy random kavarás, eközben Cara Delevingne arra kérte a saját rajongóit, hogy ne támadják volt barátnőjét, mivel békében váltak el.
(People)

Hozzászólások

Érdekes lehet