Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Harapós kedvében volt Rihanna, mikor ezt a tetkót varratta magára?

Harapós kedvében volt Rihanna, mikor ezt a tetkót varratta magára?

Fiji- 2016.09.06. 07:34
3671
Drake hosszú ideje kerülgette már Rihannát, aki végül beadta a derekát. Több ízben pletykáltak románcukról, azonban annak hivatalos megerősítésére az MTV VMA 2016-ig még várni kellett.

Forrás: Getty/Europress

Pár nappal ezelőtt már beszámoltunk a díjkiosztón elcsattant csókról, sőt jóval előtte cikkeztünk Drake romantikus gesztusairól is. A rapper, aki ettől feltűnőbben már nem is udvarolhatott volna, mindent megtett azért, hogy elnyerje a barbadosi énekesnő kegyeit. Nos, fáradozásaink meg is lett a gyümölcse, mert az általa szervezett akváriumos randi, annyira mély nyomott hagyott RiRiben (elvileg a randi során Drake egy cápával is megajándékozta), hogy az egy mini cápát tetováltatott bokája fölé.

A tetoválást a celebek tetoválóművésze, Keith McCurdy készítette, aki alkotását nem habozott megosztani Instagram követőivel sem. A pletykák szerint - szerelme jeléül - Drake is felvarratta magára, de hisszük, ha látjuk!

@badgalriri new addition

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) onCamo shark for my dear friend @badgalriri Also... I just found out you can zoom on IG- enjoy :)

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on

Hozzászólások