Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Hosszú hajú norvég tengerész a nők új ideálja

Fiji- 2016.09.19. 12:15
1557
A Marvel filmek rajongói most örülhetnek: Thor létezik! Vagyis egy norvég tengerész éppolyan szexi és izmos, mint a filmbéli karakter.

Thor hasonmásunk, vagyis a  norvég tengerész, Lasse Matberg eddig több, mint 550 ezer Instagram követővel rendelkezik. Rajongói főleg olyan nők, akik imádják az izmokat és a hosszú hajat, de a követők között szép számmal szerepelnek férfiak is. Lasse roppant fotogén, mely széles mosolyában, jó kiállásában, valamint hajkoronájában jut kifejeződésre, és ekkor még nem is ejtettünk szót a tengerész ruhájáról.


A tesztoszteron bomba férfi nagyon sokat tesz a tökéletes izmokért. A legtöbb időt az edzőteremben tölti, de szívesen kirándul, szörfözik, fut, kerékpározik, kirándul, sőt ezeken kívül nincs olyan sport, melyet ne neki találtak volna ki. Még mielőtt azt gondolnátok, hogy csak a mozgás érdekli, nos, eláruljuk, hogy foglalkozását tekintve szakács, ezen felül pedig személyi edzőnek is tanult. És mint látjuk, újabban a modellkedéssel is kacérkodik. Long time no see buddy 🦁 #junior #reunited Photo: @sondreforsell Have a nice weekend 😼

A post shared by Lasse Løkken Matberg (@lasselom) on

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom