Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Iggy Azalea vicces sztorija

Ráthgéber Réka- 2016.01.25. 11:28
262
Kicsit túl sok az info.

Iggy Azalea
Forrás: Getty/Europress

Vannak olyan sztárok, akik imádnak mindent megosztani a saját kis magánéletükről a közösségi portálokon. Van, aki a kozmetikustól posztol egy-egy képet, miközben egy nagy kezelésen esik át, van olyan, aki a szoláriumszalonból oszt meg egy fotót, és van olyan is, aki Twitteren számol be folyamatosan élete "fontos" eseményeiről. Az utóbbiak táborát erősíti Iggy Azalea.

Pár napja ugyanis elment a fogorvosához egy nem túl kellemes gyökérkezelésre. Már maga a procedúra is elég fájdalmas, azért szoktak egész sok fájdalomcsillapítót kapni a páciensek. Ez nem volt elég az énekesnő számára, és hát lányos zavarában és fájdalmában kicsit bepisilt. Azt írta a Twitteren, hogy nem emlékszik arra, hogy a fogorvosi székben vagy már hazafelé a kocsiban sikerült maga alá vizelnie, de megtörtént, és nagyon hálás barátjának, Alejandra Hernandeznek, hogy hazavitte őt.


Szerintünk ez az információ már egy kicsit sok. Oké, hogy be akar számolni az élete minden pillanatáról, de azért vannak olyan dolgok, amik jobb, ha nem derülnek ki.

Hozzászólások