Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

Így néz ki Britney retusálás nélkül!

Fiji- 2016.04.03. 11:22
305
Köztudott, hogy voltak olyan idők, amikor Britney nem volt formában, ám mostanra a plusz kilóknak és a narancsbőrnek is búcsút intett. Az énekesnő annyira büszke teljesítményére, hogy a világnak sem szégyelli megmutatni testét.

Just chilling ☀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


Britney nagyon sok képet tölt fel Instagamra, amelyek sok dologról árulkodnak. Március közepén közzétett egy fotót, amely az internet népéből heves vitát váltott ki. A követők úgy gondolják, hogy Britney egy feljavított képet osztott meg.

Mindezek mellett, nem telik úgy el hét, hogy Britney ne töltene fel egy képet magáról. Az énekesnő újabban azt is megosztotta, hogy a húsvéti ünnepeket Hawaii-on töltötte. A nyaralás folyamán a popsztár egy türkiz Victoria’s Secret bikiniben pózolt. Alakja pedig irigylésre méltó!

Britney régebben a Woman’s Health-nek nyilatkozott sportolási szokásairól. Az énekesnő akkor elmondta, hogy szereti a rövid gyakorlatok. 20 perces kardióval indít, majd fut egy keveset, de repertoárjából a guggolás sem hiányozhat. Végül, de nem utolsósorban sosem feledkezik meg a nyújtásról.

Hozzászólások