Keresés

Instagramon harcolnak a Hemsworth testvérek

Ráthgéber Réka- 2016.01.22. 10:55
482
Bebizonyították, hogy a való életben is jó fejek.
Forrás: Getty/Europress


Liam Hemsworth mostanában azért került a címlapokra, mert újra összejött Miley Cyrussal. Ez a legtöbb rajongójának nem tetszett, ezért a testvére, Chris úgy gondolta, ismét szerethetővé „varázsolja” öccsét.

Nem rég a Men’s Health címlapján pózolt a fiatalabbik Hemsworth, és ezt bátyja ki is használta. Kicsit módosította Liam vonásait, rajzolt neki hatalmas füleket, egy kicsit több szakállat, és felzselézett hajat, majd kiposztolta az Instagramjára. A rajongók imádták, több mint 116 ezren lájkolták és majdnem 3000 komment érkezett a képre. Az Éhezők viadala sztárja is jót nevetett új külsején, ám nem hagyta annyiban a dolgot.

@liamhemsworth

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on


Chris a Vanity Fair címlapját „díszítette”, ez kapóra jött a fiatalabb Hemsworth-nek, és vissza is vágott. Ő göndör hajjal és összenőtt szemöldökkel egészítette ki bátyja külsejét, ami még inkább tetszett a rajongóknak, ugyanis 250 ezren sem sajnálták lájkolni. Ez a kis közjáték rögtön a középpontba emelte őket, és Liam rajongói egy pillanat alatt elfelejtették, hogy újra összejött Miley-val.

Really great cover bro! @chrishemsworth

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Ajánlott

Hozzászólások