Keresés

Jake vagy Drake?

Offmedia- 2015.10.24. 12:23
396
Nehéz kérdés, mindkettő nagyon szép árnyalat.

HOMEPAGE BANNER LIPSBOYS 111414 1

Mr. Tom Ford mindig valami meghökkentőt akar produkálni. Gondoljunk csak a provokáló reklámjaira vagy arra, hogyha teheti, szoknyában jelenik meg a saját divatbemutatóin. Igaz, a mostani húzása talán nem olyan nagy szám, de azért mégis említésre méltó.

Tom ugyanis megakotta a második Lips&Boys rúzskollekcióját, ami 50 árnyalatot foglal magába. A divattervező a különböző színeknek különböző férfineveket ad, és ezeket a legjobb barátai és kliensei közül válogatja ki. Így kapott a második kollekcióba helyet a rapper, Drake és a színész, Jake Gyllenhaal.

Drake hatalmas rajongója Tom Fordnak. Imádja a kiegészítőit, és ráadásul az egyik zenéjének a címét Ford egyik parfümje után nevezte el, ez a szám pedig a Tuscan Leather, amelyben említést is tesz a tervezőről. Jake pedig gyakran viseli Tom öltönyeit, és emellett szerepel a tervező által megálmodott filmben, a Nocturnal Animals-ben.

A rúzsok 52 dollárba (körülbelül 14 ezer forintba) fognak kerülni, és Fekete pénteken kerülnek a boltokba. Jake és Drake rajongók, ne hagyjátok le a karácsonyi listátokról!

Ajánlott

Hozzászólások