Keresés
4O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Jennifer Lawrence bepisilt

Offmedia- 2015.11.07. 14:00
626
Minek ellenségek, ha az embernek ilyen barátai vannak.

Jennifer Lawrence1106
Fotó: Getty/Europress

Egy filmforgatást úgy kell elképzelni, mint egy több hónapig tartó táborozást, csak az ember pénzt is kap érte. Barátságok és szerelmek szövődnek, mire elkészül a nagy mű. Mivel egy nap több jelenetet is felvesznek, több szünet van a forgatások között, így a színészeknek van ideje arra, hogy beszélgessenek, teázgassanak, vagy esetleg megvicceljék a másikat.

Arról már tudunk, hogy például a Suicide Squad forgatásán Jared Leto különböző „ajándékokkal” kedveskedett társainak, ám most egy másik film forgatásáról kerültek ki vicces történetek. Jennifer Lawrenceről mindenki tudja, hogy rendkívül vicces és imádja is a kollégáit ugratni. Persze John Hutcherson és Liam Hemsworth se a citromba harapott sztárok közé tartozik, így egy-egy adandó alkalommal ők is visszavágtak a színésznőnek.

Josh, aki Peetat alakítja az Éhezők Viadala filmekben, úgy gondolta, vicces lesz, ha egy kelléknek használt bábút betesz Jennifer öltözőjének fürdőszobájába. Természetesen a színésznő rettenetesen meglepődött, amikor észrevette a halott embernek maszkírozott babát a fürdőjében. Kicsit talán túl is reagálta a dolgot, ugyanis először bepisilt, aztán félelmében tökön is rúgta a váratlan vendéget.

Az eset után persze mindannyian jól szórakoztak, és megállapodtak arról, hogy nem véletlen, hogy Jennifer kapta Katniss szerepét. 

Hozzászólások