Keresés
18O
Budapest
2017.09.22., péntek (Móric)

Jennifer Lawrence tudja, mi a jó!

Fiji- 2016.03.10. 12:32
356
Jennifer Lawrence-t látszólag nem érdekli a súlya, de még így is bomba alakja van. A színésznő kedvencei közé tartozik a hamburger és a sültkrumpli, de nem veti meg a pizzát sem. Vajon, hogyan csinálja?
Forrás: Getty/Europress

Jennifer Lawrence nagyon szeret arról beszélni, hogy mennyire szereti a hamburgert, a pizzát, vagyis mindent, ami tele van kalóriával. A gyorséttermek kínálatára az emberek könnyen elcsábulnak, hasonlóan van ez a színésznőnél is, aki mindenki mással ellentétben, bármennyit fogyaszt ilyen ételekből, mégsem hízik. Sokak szerint annak az áll a hátterében, hogy 25 éves, fiatal és ezt metabolizmusának tudható be. Edzője azonban elmondta, hogy nem eszik olyan forrón a kását!

Dalton Won 2010-ben kezdett el dolgozni a színésznővel, aki alaposan megreformálta Lawrence kisasszony mindennapjait. Az edző azt is megerősítette, hogy nem volt könnyű dolga vele, mert Jennifer soha nem tartotta be a diétát, inkább elment sportolni, hogy lemozogja. Dalton azt is hozzátette, hogy a titok az egyensúlyban van, és pártfogoltja mindent megtesz annak érdekében, hogy ez ne billenjen meg. Jennifer Lawrence gyakran megfordul az edzőteremben, ahol főleg rövid gyakorlatokat végez, főként guggolásokat.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom