Keresés
7O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Johnny Depp és Amber Heard végül békés úton váltak el

Johnny Depp és Amber Heard végül békés úton váltak el

MTI- 2016.08.17. 10:24
680
Johnny Depp és Amber Heard peren kívüli megállapodással tett pontot kedden házassága végére. A fiatal színésznő visszavonta az állításait, miszerint Depp többször megverte őt a kapcsolatuk alatt.
Forrás: Getty / Europress

"A kapcsolatunk rendkívül szenvedélyes és olykor hullámzó volt, de mindig a szeretet fűzte össze. Egyikünk sem állított valótlanságokat bármiféle anyagi haszonszerzés céljából. Sem fizikai, sem érzelmi károkozás szándéka nem állt fent"
- olvasható Heard és Depp közösen kiadott közleményében.

A 30 éves színésznő 15 hónap házasság után adta be a válókeresetet idén májusban, és nem sokkal később sikerült ideiglenes távoltartási végzést szereznie férje ellen, aki állítólag egy májusi vita során megütötte őt Los Angeles-i otthonukban. Az 53 éves filmsztár tagadta, hogy bántalmazta volna feleségét, és a rendőrség sem talált a bűncselekményre utaló bizonyítékokat.

Heard azzal vádolta Deppet, hogy a férfi többször is megütötte, és egy mobiltelefont is hozzávágott az ominózus veszekedés alkalmával. A bíró arra utasította a színészt, hogy ne lépjen kapcsolatba Hearddel és ne menjen a színésznő 91 méteres körzetébe.

A távoltartási végzést pont aznap adták ki, amikor a mozikba került a színész legújabb, Alice Tükörországban című filmje: a mozi hatalmas bukás lett, kevesebb mint 76 millió dollár bevételt hozott a megjelenése utáni első hat hétben.

A pár ügyében szerdán kezdődött volna többnapos meghallgatás. A megállapodás részleteit nem közölték, és egyelőre Heard, valamint Depp ügyvédjeit sem sikerült megszólaltatni. Annyit tudni, hogy a színésznő visszavonta a fizikai bántalmazásra vonatkozó állításokat, és ígérete szerint egy meg nem nevezett jótékonysági szervezetnek fogja adományozni a váláskor neki ítélt pénzösszeget.

Depp és Heard a 2011-ben bemutatott A rumnapló című film forgatásán találkoztak, és 2015 februárjában házasodtak össze. Heard "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet. A párnak nincs közös gyermeke. A színésznek ez volt a második, a színésznőnek az első házassága.

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves