Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Justin Bieber beperelte a két lányt, akik szexuális erőszakkal gyanúsították meg

Justin Bieber beperelte a két lányt, akik szexuális erőszakkal gyanúsították meg

Offmedia- 2020.06.26. 14:14
20 millió dollárt akar, amiért be akarták feketíteni.
Justin Bieber jogi lépéseket tett, miután két lány a napokban szexuális erőszakkal vádolta meg Twitteren. A Danielle és Kadi keresztnevű lányok gyanúsítását korábban már cáfolta az énekes, de most be is perelte őket rágalmazás miatt, méghozzá 20 millió dollárra - írja a TMZ.

Bieber állítja, "megdönthetetlen bizonyítékai" vannak arra, hogy a lányokkal nem erőszakoskodott, sőt nem is találkozott soha. Danielle volt az első lány, aki megvádolta az énekest, elmondása szerint Bieber 2014 március 9-én erőszakoskodott vele Texasban. Válaszul a zenész emaileket és hotelfoglalási bizonylatokat posztolt, hogy cáfolja az elhangzottakat, valamint több szemtanúval is rendelkezik, akik mind bizonyítani tudják, hogy máshol volt az állítólagos erőszak elkövetésének idején.


Kadi vádjait már nem cáfolta ilyen részletesen, mivel Bieber egy megszállott rajongónak tartja a lányt, akinek a saját tweetjei is ellentmondanak egymásnak, a lány például az általa leírt erőszak utáni napokban is arról posztolt, hogy életében nem találkozott még a zenésszel, de mennyire szeretne.

Hozzászólások

Érdekes lehet