Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Justin Biebernek egy legenda lánya akadt a horgára

Fiji- 2016.08.12. 11:20
812
Ha mostanában sikítani hallod vagy sírni látod a húgodat, ne ijedj meg, csak annyi történt, hogy Justin Bieber ismét megtalálta a szerelmet. A 22 éves popsztár nem is akárkinek csavarta el a fejét, hanem egy igazi legenda lányának. De vajon mit szól a románchoz az apuka?

Justin Bieber barátnőiről, szerelmeiről és egyéjszakás kalandjairól egy kisebb regényt lehetne lassan írni. Kedvenc énekesünk eddig már több hírességgel is kavart, és most úgy néz ki, hogy Lionel Richie pici lánya is a horgára akadt. Nos, a leányzó nem is olyan pici, már 17 éves. 

Lionel teljesen elégedett lánya választásával. Úgy véli, hogy míg Sofia biztonságban van, addig nincs jogában eltiltani a kanadai szupersztártól. Vele ellentétben, Lionel Richie idősebb lánya, Nicole aggódik húgáért. Justin Biebert ismerve jól is teszi, hogy ellenőrzi Sofiát.

{instagram}BI7fDiODjXK{/instagram}
De ki is ez a Sofia Richie? Mint fentebb is említettük, Lionel Richie kisebbik lánya, aki nem meglepő módon modellkedéssel keresi kenyerét. Lassan olyan nagy nevekkel veszik egy kalap alá, mint például Kendall Jenner vagy Hailey Baldwin. Szerelmi életéről nem tudni sokat, annyit viszont igen, hogy a nyár elején még a futballjátékos, Samir Nasri kezét fogta, előtte pedig egy kis ideig Jake Andrews-szal járt.

Only @chromeheartsofficial

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

📸 @terryrichardson @townandcountrymag ⚡️⚡️ #modernswans

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on


Hozzászólások