Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kanye West és Kim Kardashian Donald Trumpot izzítják, hogy próbálja meg elintézni A$AP Rocky svédországi kiadatását

Kanye West és Kim Kardashian Donald Trumpot izzítják, hogy próbálja meg elintézni A$AP Rocky svédországi kiadatását

Kócsi- 2019.07.19. 13:49
Még a végén diplomáciai botrány kerekedik a rapper letartóztatásából.

A TMZ információ szerint Kanye West és felesége, Kim Kardashian igyekeznek politikai kapcsolataikat is latba vetni annak érdekében, hogy a hónap elején Svédországban verekedés miatt letartóztatott A$AP Rocky kiadatását valahogy elősegítsék. A portálnak egy közös barát elárulta, hogy Ye megkérte Kimet, hogy ugyan beszéljen már a kényes szituról Jared Kushner-rel, aki nem mellékesen az amerikai elnök, Donald J. Trump veje, valamint az egyik legfőbb tanácsadója is egyszemélyben. Később Kim erről tweetelt is, megköszönve a két politikusnak, hogy megpróbálkoztak Rocky kiszabadításával.

Trump tehát bőven képben van Rocky helyzetével - a rappert továbbra is magánzárkában tartják fogva -, szeretne segíteni, hiszen ő maga is igazságtalannak találja a helyzetet, a svéd hatóságok azonban egyelőre hajthatatlannak bizonyulnak az ügyben és elzárkóznak a tárgyalásoktól. Addig legalábbis, amíg a bíróság ítéletet nem hoz. Rocky-t a mai napon hallgatják meg, a BBC információ szerint az ügyészség további vizsgálódási időt kért, és azt szeretnék, ha a rapper még egy hétig börtönben lenne.

Ha még nem láttátok az ominózus verekedésről, helyesebben az ominózus verésről készült videófelvételt, alább megtekinthetitek.

Hozzászólások