Keresés
12O
Budapest
2017.09.23., szombat (Tekla)

Kate Upton, Emily Ratajkowski és Joan Smalls

Fiji- 2016.09.12. 10:00
492
De vajon mi a közös bennük?


Mármint azon kívül, hogy modellek? Ha nincs tipped, akkor eláruljuk, hogy mindhárman felkerültek a Glamour címlapjára. A magazin azonban most nemcsak fotózta őket, hanem interjúkat is készített a szépségekkel, melyek roppant izgalmasra sikerültek. Már csak azért is, mert kivételesen nemcsak a munkájukról beszéltek, vagy éppen arról, hogy mit esznek, vagy milyen volt a gyerekkoruk, hanem egyéb érdekességet is megosztottak magukról:

… Kate Upton arról, hogyan csúfolták...

"Ott, ahol felnőttem, a bikinis idomok hatalmas dolognak számítanak. Számomra ez zavaró volt, negatívként éltem meg. Azon kívül is, hogy modellkedéssel foglalkoztam. Sokan mondták azt, hogy nincs modell kinézetem, akkor elgondolkodtam azért, hogy akkor vajon miért dolgozom egész nap? Végül rájöttem, hogy a divatiparban többféle módon lehet sikeresnek lenni."

Thrilled to be one of @glamourmag’s October cover stars! Read my interview on glamour.com!

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on


… Emily Ratajkowski a szexizmusról...

"Hiszem, hogy a férfiaknak egyszer eljut a tudatáig, hogy hogyan is néz ki a szexizmus és hogy hogyan férkőzhet be egy kapcsolatba. Fontos, hogy a párom ezeknek a tudatában legyen. Szerencsés vagyok - a partneremet az anyukája nevelte fel egyedül, és így is főiskolára ment. Úgy gondolom, hogy egy ideális feminista kapcsolat úgy néz ki, ahogy akarjátok, hogy kinézzen. Nincsenek szabályok a házimunkában sem, Ti döntitek el, hogy hogyan kerül ez egyensúlyba."

… Joan Smalls arról, hogy milyen számára az ideális partner...

"Szükségem van valakire, aki tud táncolni. Nem lehet két bal lábas a partnerem. És legyen jó humorérzéke. Ha egyszer valakihez hozzáköltözöm az azért lesz, mert szeretem, de ezen kívül mindig meg kell tudnia nevettetnie. De a legfontosabb - legyen ambiciózus. Szükségem van valakire, aki mindig többet akar az élettől. Akárcsak én."

Thrilled to cover @GlamourMag’s October issue! #💃🏽 Full interview available via link in bio.

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom