Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Kicsit megpihen Gwyneth Paltrow

Ráthgéber Réka- 2016.03.08. 07:57
211
Igazából azért nem fog unatkozni.
Forrás: Getty/Europress

Mostanában nem láttuk olyan sok produkcióban Gwyneth Paltrow-ot. Idén csak két filmje van beütemezve, de tavaly is csak a Mordecai-ban szerepelt. Valószínűleg a felkérések hiánya miatt is döntött úgy, hogy kicsit szünetelteti a filmes karrierét.

Ám addig sem fog unatkozni, ugyanis a másik indok, amiért nem akar egy ideig a kamera elé állni az, hogy a Goop nevezetű életmód cége rohamosan fejlődik. „Számtalan fejlesztést vittünk véghez az elmúlt év során, és úgy érzem, ha nem vagyok teljesen jelen, akkor ez csak elfecsérelt idő volt.” – mondta Paltrow. Azt is hozzátette, hogy valószínűleg még visszatér a filmezéshez, de még nem tudja, hogy pontosan mikor.

A színésznőt az utóbbi időben rengeteg támadás érte, hogy rendkívül drágák a termékei. Erre lazán annyit válaszolt, hogy vannak olyan kozmetikumok is a weboldalán, amelyekért kevesebb, mint 8 dollárt kér. Nos, azért túlsúlyban vannak a luxus kategóriájú krémek és testápolók, amiket nem mindenki engedhet meg magának. Mi nem biztos, hogy beruháznánk egy 35 dolláros (9 ezer forint) rózsavíz spray-re, de hát vannak olyan emberek, akiknek ez szükséges az életben maradáshoz.

Hozzászólások