Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

Kitaláljátok ki a SnapChat legnagyobb sztárja?

Fiji- 2016.08.19. 11:00
3421
2011-ben robbant be a köztudatba a SnapChat, melynek azóta is töretlen a népszerűsége. A sztárok meghódították már a Twittert és az Instát, ezért ennek okán sokan azt hinnék, hogy SnapChaten is ők állnak majd az első helyen. Akik így gondolták, azok rosszul tippeltek.

Forrás: Getty/iStock

Sosem fogjátok kitalálni ki a legjobban követett sztár a SnapChaten! Katy Perry vagy Selena Gomez ugyan rengeteg követővel rendelkeznek, de nem ezen a felületen. Előbbi a Twittert, míg utóbbi az Instagramot hódította meg.

A legnépszerűbb személy, Kylie Jenner, akit kylizzlesnapchats néven találtok meg a felületen. Sokakban felmerül a kérdés, hogy ki is ő valójában?

A 19 éves sztár először a szüleivel és a féltestvéreivel egy reality show keretein belül tette le a névjegyét. Viszonylag könnyű dolga volt, mivel féltestvérei a Kardashianok, akikkel együtt szerepelt a Keeping Up with the Kardashians címet viselő realityben.

Kylie Jenner úgy gondolta, hogy nem elég csak egy területen hódítania, így a színészkedés mellett a divatvilágban is szerencsét próbált. Testvérével közösen 2013-ban dobták piacra első kollekciójukat, amibe a Kardashianok is besegítettek. A márka a The Kendall & Kylie nevet viselte. Innentől nem volt megállás, mivel ruhákon kívül táskákon át ékszereket is terveztettek.

Favorite photo of all time lol.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) onHozzászólások