Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kitálalt Kanye West volt testőre a rapper "nevetséges szabályairól"

Kitálalt Kanye West volt testőre a rapper "nevetséges szabályairól"

Offmedia- 2020.05.15. 18:10
A testőr azt állítja, Ye volt a legborzalmasabb főnök a karrierje során.
Steve Stanulis olyan sztároknak dolgozott testőrként, mint Leonardo DiCaprio, Woody Harrelson, vagy épp Robert Downey Jr., de mégis azt mondja, hogy az általa legutáltabb kliense Kanye West volt. Stanulis erről egy Hollywood Raw podcast beszélgetés során mesélt, ahol hosszasan panaszkodott a rapper hóbortjairól.

A testőr visszaemlékezése szerint rögtön az első nap kínosan indult. "Az első nap mikor találkoztunk, épp nagyban ment a divathét. A stúdiójánál kellett felszednem, majd beszálltunk a liftbe és megkérdezte, hogy miért nem nyomom meg az emelet gombját? Úgy voltam vele, hogy fogalmam sincs melyik emeletre megyünk, hisz ez az elő napom, de ő hosszasan oltogatni kezdett, hogy nem derítettem ki előre, hogy melyik emeletre megyünk majd."

Stanulis azt elismerte, hogy Ye a legkeményebben dolgozó ügyfele volt, de szerinte ez kemény hangulatváltozásokkal és nyűgös attitűddel járt együtt, és a rapper elvileg nem is nagyon szeretett borravalót adni. 

"Mindig 10 lépéssel mögötte kellett járnom. Ez volt az egyik nevetséges szabálya. Ez azt jelentette, hogy ha valaki meg akarta volna támadni, mire én odarohanok, már megtörtént volna a baj"- mondta a testőr, aki azzal is megvádolta Westet és feleségét, Kim Kardashiant, hogy saját maguk hívják fel a bulvároldalak fotósait, mikor elmennek otthonról, igaz hozzátette, hogy erre semmi bizonyítéka sincs, de furcsállja, hogy mindig sikerül őket lekapniuk a paparazziknak.

Stanulist 2016-ban rúgta ki Kanye az azévi Met Gala után, mivel állítása szerint rányomult a feleségére. A volt testőr tagadja a vádakat, és szerinte inkább Ye a legbeképzeltebb ember, akivel valaha találkozott.

(Highsnobiety)

Hozzászólások

Érdekes lehet