Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Komolyan el kéne hinnünk ezt a Drake - J. Lo kapcsolatot?

Offmedia- 2016.12.30. 19:38
3461
Drake mindenkibe beleszeret, akivel közös számot csinál. Legalábbis szeretné, hogy ezt higgyük!
72 óra telt el azóta, hogy Drake és Jennifer Lopez a fenti képet rakták ki egyidejűleg az Insta oldalukra és mi azóta nem tudunk napirendre térni. Már előtte is ment a susmogás, hogy lehet köztük valami, de amióta ez a fotó kikerült mindenki kész tényként kezeli, hogy összejöttek és itt az új sztárpár DraLo néven, melyet még leírni is fájdalmasan erőltetett, nemhogy kimondani. Tényleg valós érzelmek lennének a rapper és az énekesnő között vagy az egész csak a felhajtás miatt történik? Vegyük végig a bizonyítékokat.Bizonyíték #1. - az első közös kép

😍 <-------- Lotta those

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on


Drake-től nem állnak messze a kamu kapcsolatok. November közepén még úgy tűnt, hogy Taylor Swifttel kavar, akit még a szülinapjára is meghívott, de végül mégse lett belőle semmi. Nem meglepő tehát, hogy mikor a fenti J.Lo-val közös képet megosztotta a kanadai hősszerelmes, a legtöbben csak legyintettek, hogy "cöh itt egy újabb PR fogás". A jelek viszont ott vannak előttünk, csak észre kell őket vennünk.

A leírásban például egy szerelmes emoji van és Drake azt is egyértelművé tette, hogy a fotó Lopez lakásában készült. A háttérben nehezen kivehetően párnákat látni, tehát a szelfit egy kanapén vagy ágyon (!!!) lőtték, növelve ezzel az intimitást faktort. A pár egyértelművé teszi az "egyek vagyunkat" azzal, hogy kiegészítik egymás érzékszerveit, hisz a rapperrel ellentétben Lopez szemei tágan nyitva, míg Drake a száját emeli ki, egyik a jobb fülét, míg a másik a balt mutatja a kamerának, ezzel is jelezve, hogy megértik egymást, valahogy pedig az Illuminátusok is kapcsolódnak ide, de még nem tudjuk miként. A legenda szerint, ha 5 percnél tovább bámulja valaki a képen látható Drake mosolyt, akkor azelőtt megjelenik egy síró Rihanna. Amúgy, ha már szóba jött a nagy ex...

Bizonyíték #2 - a kicsinyes bosszú

Rihanna kikövette Jennifer Lopezt Instán. Ennyi, ezen nincs mit elemezni, ez magáért beszél. RiRi nem hagyja, hogy egy hitelesített MILF csak úgy elcsaklizza a pasiját, majd még az orra alá is dörgölje, hogy közösen énekli vele a Macarena-t, vagy ki tudja mit hallgatnak titokban a negyvenesek, mikor senki se látja őket.

Bizonyíték #3 - ami Las Vegasban történik, az rohadtul nem marad ott, hanem felkerül a TMZ-re
Szóval van ez a videó, mely tegnap VÉLETLENÜL kikerült a netre és kedvenc kis párocskánk látható rajta egy megmagyarázhatatlanul unalmas és üres "Téli Csodaország" elnevezésű partin. A helyszín Las Vegas, a szervező pedig maga Jennifer Lopez. DraLoék itt már totális love módba kapcsoltak, lassúzgatnak, smárolnak és az sem zavarja őket, hogy valaki elég egyértelműen kamerázza őket.

A háttérben amúgy Lopez új száma szól, melynek a végén egy vendégrapper is bekapcsolódik, aki hm..eléggé hasonlít valakire...valakire, aki nemrég a volt csajával egy megaslágert hozott össze....hmmm...ja igen Drake az és az egész szerelem dolog csak egy színjáték, melyet a publicistájuk talált ki, üdv a celeb Mátrixban! Ha hittél nekik, akkor DJ Khaled bölcs gondolatai neked szólnak:

Hozzászólások