Keresés

Közös Onlyfans profilt indított DJ Khaled és Fat Joe

Kersner Máté- 2021.01.26. 15:35
Szerencsére nem tizennyolc pluszos tartalmakkal.
Cardi B, Bella Thorne, Michael B. Jordan, Chris Brown, Rico Nasty, Blueface és a dákót villantó Tyga után Fat Joe és DJ Khaled is csináltak Onlyfans profilt, mégpedig közöset. 

Az illusztris páros még január 19-én indította el az oldalt, melynek céljáról is szóltak.  

"Üdvözlet, ez a FÉNY - az oldal a rajongóinknak, akik motiváló és inspiráló kontentet akarnak látni. A  fanjainkat a színfalak mögötti és lelkesítő felvételeinkkel "a fény" felé vezetjük majd, miközben betekintést engedünk az életünkbe." - írják.

Forrás: Talent Recap
Akik tehát megrémülve azt gondolták, hogy a duó felnőtt tartalmat szolgáltat majd, megnyugodhatnak, a molett nude-ok helyett legfőképp életvezetési tanácsokat és felemelő, szívderítő, önjelölt prófétáskodó, pozitivitásra buzdító anyagokat várhatunk tőlük. Mint kapcsolódó közleményükben kiemelik: "Építeni akartunk egy közösséget, melyet csak a pozitivitás ural és fel is tudjuk egymást villanyozni. Emellett meg szeretnénk ismerni közelebbről is az igazi rajongóinkat."

A bejelentés egy videó mellé érkezett, melyben Fat Joe és Khaled együtt kosaraznak: 

Aki velük tart, annak azt ígérik, hogy nem csak kosarazni, de még együtt vacsorázni, stúdiózni és más hírességekkel lógni is láthatjuk őket. 

A profilról, mely elméletileg tegnap, január 25-én startolt el hivatalosan, azt írták, hogy havonta 20 dollárba fog kerülni, jelenleg viszont azt látni, hogy ingyenes a feliratkozás. Feltételezhető, hogy valamiféle indulási kedvezményről van szó, hogy ez meddig lesz így, nem tudni.

Mint az XXL kiemeli, Joe és Khaled a '90-es évek végén, és a kétezres évek elején pörgő Terror Squad megalakulása óta közösen mozognak és jó barátok is, így társulások nem is annyira meglepő és légbőlkapott.

Az érdeklődőknek itt lehet feliratkozni.

(XXL / NME)

Hozzszlsok

rdekes lehet