Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Kylie Jenner lett a Complex új címlaplánya

Offmedia- 2016.10.11. 19:59
1426
Interjút is adott, de tudjuk, hogy a képek miatt kattintottál.

A Complex magazin októberi / novemberi számának nagy dobása, a legszexibb tinédzser Kylie Jenner szerepeltetése, aki nem csak a címlapon pózol (félmeztelenül), de egy interjúban beszélt az ajakfeltöltéséről és Tyga-val való rövid szakításáról is. Előbb viszont jöjjenek a képek, mert tudjuk, hogy ezért kattintottál te kis huncut.


Kylie az interjúban kifejtette, hogy azért csináltatta meg a száját, mert gátlások gyötörték pici ajkai miatt, ennek ellenére nem nem akart rossz hatással lenni a fiatalságra és ezért tagadta a nyilvánosság előtt az ajakfeltöltését. Mint elmondta még 17 se volt és szerinte emiatt őrültnek gondolták volna nem csak a rajongók anyukái, de azok a tizenévesek is, akik milliónyian követik Instagramon minden mozdulatát.

Rapper pasijával, Tyga-val kapcsolatban azt mondta, hogy azért mentek egy időre szét, mert "ki akarta próbálni milyen nélküle". Ezalatt az idő alatt ugyan összeszűrte a levet a PARTYNEXTDOOR nevű rnb énekessel, akinek a 'Come and See Me' című videójában is benne volt, járni viszont sose jártak. Ahogy Kylie fogalmazott: "Nem jutottunk el a barátnő-barát szintig. Csak szórakozás volt."

Hozzászólások