Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Lady Gaga az Év nője

Offmedia- 2015.10.01. 13:11
555
Elismerést kap az extravagáns énekesnő.

Lady GagaFotó: Getty / Europress

Lady Gagáról mindenki tudja, hogy egy igazán feltűnő és különleges személyiség. A Billboard nevű zenei magazin ezért is szeretné odaítélni neki az Év nője címet. Az énekesnő a Women in Music nevű eseményen veheti majd át a díját, amit december 11-én tartanak majd New Yorkban. December 18-án a Lifetime műsorra tűzi a ceremóniát, amire eddig még nem volt példa.

Liz Gateley, a Lifetime alelnöke elismeréssel illette Lady Gagát. Szerinte ő az erő, a művészet, a bátorság és a lelkierő női megtestesítője, így örömmel támogatják minden módon. Gaga tényleg minden módon kielégíti a róla leírtakat, ugyanis ebben az évben koncertezett Nagy-Britanniában, Európa több pontján és Észak-Amerikában is. Ezt nem egyedül tette, a társa Tony Benett volt, akivel csak augusztusban 36 koncertet adtakle a Kennedy Center Concert Hallban.

Gaga már Twitteren üzent is a Billboardnak, megköszönte, hogy őt választották, és nagyon hálás a magazinnak. Az énekesnő előtt olyan sztárok kapták meg ezt az elismerést, mint Katy Perry, Beyoncé, Taylor Swift és Pink.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom