Keresés
5O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Lamar Odom-ot kivágták egy repülőről, olyan részeg volt

Lamar Odom-ot kivágták egy repülőről, olyan részeg volt

Offmedia- 2016.07.13. 10:54
184
Az egykori NBA játékos nem is olyan régen még kómában feküdt, most már jobban van...
Forrás: Getty/Europress

Lamar Odom mostanában bőven szolgáltat híreket magáról, még ha ezek nem is a legjobb színben tűntetik fel az egykori NBA bajnok játékost. Hónapokkal ezelőtt kómába esett egy bordélyházban, annyi aljzószert vett be... alkohollal. Akkor az életéért küzdöttek, most Ő küzdött az életéért egy DELTA járaton Los Angeles-ben.

Történt ugyanis, hogy a korábban a Clippers és a Lakers csapatában is megfordult kosaras New York-ba szeretett volna repülni. Mielőtt felszállt volna a gépre, várakozás közben legurított egy rakás sört némi whiskey-vel öblítve.
Az elfogyasztott szesz megtette a hatását, így Lamar Odom már a reptéren csont részeg lett.

A kosaras felszállt a gépre, összehányt mindent és nem engedte bezárni az egyik ajtót. Az incidens után elment wc-re, ahol ismét okádott egyet és szétrókázott pólóban tért vissza a többi utas közé.

Az utasok, ekkor már kérték a gépen tartozkódó személyzetet, hogy valamit csináljanak Odom-mal, mert egyszerűen elviselhetetlen volt már, amit a gépen művelt. Nem kellett sokat várni, a biztonsági személyzet lekísérte a játékost, ám Ő mindenképpen repülni szeretett volna és valahogy visszajutott a gépre. Ismét a mosdóban talált menedéket, ahonnan aztán percekkel később végleg kidobták.

A járat egy órát késett, Odom pedig nem jutott el New York-ba. De a detox lehet útba esett neki.

(TMZ.com nyomán)

Hozzászólások