Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Leia hercegnő kutyája ellopta a showt

Offmedia- 2015.12.08. 00:39
471
Pedig csak egy helyben ülve cukiskodott.


Egyre közelebb kerülünk december 18-ához, amikor is végre láthatjuk a Star Wars legújabb részét. Ennek kapcsán a szereplőket szinte minden nap láthatjuk valamelyik show műsorban. Carrie Fisher, Leia hercegnő megtestesítője is eleget tesz a rajongók és a műsorvezetők kéréseinek és kérdéseinek, ám legutóbbi alkalommal, egy cuki vendéggel érkezett az adásba.

Gary, a francia bulldog nem ugrált, nem pitizett, nem csinált semmi extrát, mindössze egy helyben ült, és lógatta a nyelvét. Miközben Fisher válaszolt a kérdésekre, a kutyus láthatóan halálra unta magát, de a műsorvezető és a nézők is nagyon jól szórakoztak rajta. „Egyáltalán nem lógott ki a nyelve addig, amíg nem látta a filmet. Azóta viszont állandóan kint van. Ezt teszi majd az új rész a többi nézővel is.” – mondta Carrie.

A bulldog természetesen aktívan posztol a közösségi médiában is, a felvétel után rögtön kiírta a Twitterre, hogy mennyire unalmas volt az interjú és a műsorvezető is sokat tudálékoskodott. Hiába, nehéz cukinak lenni egész nap.

Hozzászólások