Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Letartóztatták DaBaby-t, egy felvétel szerint kirabolt egy koncertszervezőt, amiért nem fizette ki rendesen

Letartóztatták DaBaby-t, egy felvétel szerint kirabolt egy koncertszervezőt, amiért nem fizette ki rendesen

Offmedia- 2020.01.03. 17:22
DaBaby narancslével is leöntötte a promótert.
Őrizetbe vették DaBaby-t, miután a rapper állítólag kirabolt egy koncertpromótert, leöntötte narancslével, majd a társaságából valaki meg is ruházta a férfit.

Az eset Miamiban történt a napokban, az alábbi videófelvételen látszik, hogy a férfit, vélhetően a rapper vonszolja a földön, a nadrágját is lerángatja róla, majd az elkövető beszáll egy autóba, hogy utána valaki a hátsó ülésről kiszállva még egy utolsó ütést vigyen be az áldozatnak.

A TMZ információ szerint DaBaby azért találkozott a férfival, hogy egy korábbi koncertjének gázsiját kapja meg, de összevesztek az összegen, mivel a rapper 30 ezer dollár helyett csak 20 ezer dollárt kapott kézhez. Ezután eldurvultak a dolgok, a rapper pedig a gyanú szerint kirabolta a férfit, elvett tőle 80 dollárt, a bankkártyáját, valamint az iPhone 7-es telefonját. 

Csütörtökön aztán őrizetbe vették és kihallgatták a rappert az üggyel kapcsolatban, a mai nap folyamán pedig bíróság elé állt, ahol kiderült, hogy érvényes elfogatóparancs van ellene Texas államban, ezért egyelőre börtönben marad, és óvadékot sem állapítottak meg. 


(XXL)

Hozzászólások