Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Lil Mosey még csak 18, de máris lekapcsolták három töltött fegyverrel

Lil Mosey még csak 18, de máris lekapcsolták három töltött fegyverrel

Offmedia- 2020.08.24. 15:07
A gengszter életet sosem lehet elég fiatalon elkezdeni.
Lil Mosey, aki többek közt a nyár egyik legnagyobb slágerének, a "Blueberry Faygo"-nak a szerzője, lehet, hogy még csak idén töltötte be a tizennyolcat, de máris igen komoly felnőtt problémái adódtak. A rappert, aki a hatályos törvények szerint még alkoholt sem ihat Amerikában, ugyanis nemrég tiltott fegyvertartásért vették őrizetbe, egy rendőri ellenőrzés során.

A TMZ információ szerint Mosey előző héten, két másik személlyel, a biztonsági őrével, és egy kiskorúval furikázott a kaliforniai Burbank környékén a 2016-os Cadillac Escaladejében, mikor a hatóságok félreállították a kocsit. Az indok a hiányzó rendszámtábla volt, de a hajnal 1 órás ellenőrzés hamar letartóztatásba fordult, mikor a zsaruk kiszúrtak egy üres pisztolytáskát a kocsiban, hogy aztán három töltött fegyver kerüljön elő. Az első stukker a fiatalkorú illetőnél volt, egy másik a kesztyűtartóban, míg a harmadik két ülés közé rejtve.

Extra találatként a rendőrök lefoglaltak négy bankkártyát is, melyek egyértelműen nem az utasok tulajdona volt. Mind a három személyt őrizetbe vették, Mosey 35 ezer dolláros óvadék ellenében szabadulhatott. A tárgyalása valamikor szeptemberben lesz.

Hozzászólások

Érdekes lehet