Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Lil Peep menedzsmentje tagadja, hogy közük lett volna Lil Peep halálához

Lil Peep menedzsmentje tagadja, hogy közük lett volna Lil Peep halálához

Offmedia- 2019.10.10. 15:59
A zenész édesanyja mindenesetre beperelte őket.
Lil Peep anyja, Liza Womack beperelte a fia korábbi menedzsmentjét, a First Access-t, mivel állítása szerint a gondatlanságuk vezetett oda, hogy az emo rapper 2017 novemberében drogtúladagolásban életét vesztette.

A periratban Womack azt írja, hogy Peep a halála előtti hetekben stresszes és kimerült volt, egyenesen ki volt égve a sok fellépéstől, és mivel anyja szerint a fia egy befolyásolható személyiség volt, a menedzsment el tudta nála érni, hogy mindezek ellenére további fellépéseket vállaljon, miközben szemet hunytak a droghasználata felett, sőt egyenesen támogatták a drogok szedését.

Womack meg nem határozott összegű kártérítést követel, és elsősorban a menedzsment vezetőjét, Sarah Stennettet, Bryant “Chase” Ortegát, menedzsment tagot, valamint Belinda Mercer turnémenedzsert hibáztatja a tragédiáért. 


A First Access válaszközleményében azt írja, hogy Lil Peep halála szörnyű tragédia, de nem ők felelősek a zenész haláláért, sőt ők kifejezetten azon a párton álltak, hogy Peep tegye le a drogokat. "Felnőtt ember volt, és saját maga döntött úgy, hogy destruktív életmódot választ magának" - írták. 

Lil Peep amúgy fentanillal szennyezett kamu nyugtatók fogyasztásába halt bele.

(Variety)

Hozzászólások