Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Lil Uzi Vert tényleg beültetett egy 24 millió dolláros rózsaszín gyémántot a homlokába

Lil Uzi Vert tényleg beültetett egy 24 millió dolláros rózsaszín gyémántot a homlokába

Offmedia- 2021.02.03. 17:51
Lil Uzi Vert nem viccelt, mikor bejelentette, hogy egy új, méregdrága ékszert fog a homlokába rakatni. A rapper saját bevallása szerint 4 éven keresztül törlesztette Elliot Eliantte sztárékszerésznek a 24 millió dollárba kerülő, közel 11 karátos, természetes rózsaszín gyémántot, és most, hogy végre a tulajdonában van az ékszer, a teste részéve tette azt.Uzi egy új Insta videóban mutatta meg a végeredményt, Insta Story-kban pedig elmesélte, hogy egyelőre fel van dagadva a piercing helye, ezért nem lehet szorosabbra húzni a követ, ami miatt picit mozog, de ezen változtatnak, ha lemegy a duzzanat.

A rapper spanjai, Uzival folytatott videotelefonálás közben is lőttek pár képet a 24 millió dolláros kobakról, miközben láthatóan ők sem nagyon hitték el, hogy a Philly rapper bevállalta a dolgot. "Mindenki erről beszél, 24 millió a homlokában" - írta Rockdv egy Instagram Story-ban, de CEO SLOW sem vette félvállról a lépést: "Tényleg megcsinálta, 24 milliót ér a feje. Ti mit gondoltok erről?" - írta.

Forrás: rockdv via Instagram

Forrás: ceoslow via Instagram
Uzi eközben egy mosolygós és rombusz emojival jelezte Twitteren, hogy kinyílt a harmadik, ékköves szeme, míg az internet sorozatban gyártja a Marvel karakter, Víziós mémeket, Lil Uzi Visionnek átnevezve emberünket.(XXL)

Hozzszlsok

rdekes lehet