Keresés
12O
Budapest

Lil Wayne megint idejekorán koccolt a színpadról

Offmedia- 2016.07.25. 11:54
145
Ez valami hóbort nála? Vagy..?!
Forrás:Getty/Europress

Úgy tűnik Lil Wayne magasról lesz*arja, ha emberek, netán a saját rajongói miatta mennek el egy fesztiválra, vagy egy fellépésre, hogy láthassák, hallhassák művészetét.

Mi is írtunk róla, hogy még az év elején, egy milánói fellépése alkalmával az olasz rajongókat hagyta faképnél nagyjából tíz másodperc után, mivel nem volt megelégedve a hangosítással és a közönséggel sem.

Most szombaton, San Bernardino-ban, Kaliforniában játszotta el ezt ugyanezt, bár ebben az esetben 10 percig bírta a színpadon. A fellépés helyszíne, a Nos Events Center, tele volt rajongókkal, akik csak arra vártak, hogy Weezy szétnyomja a helyet.

Na, ez az, ami egyáltalán nem történt meg! Négy számot követően ugyanis levonult a színpadról, mert valakivel összeszólalkozott. Pár káromkodás kíséretében kiosztotta az illetőt, majd távozott, a rajongók legnagyobb döbbenetére.

Azóta sem tudni, hogy most min rághatott be a kissé sértődékeny rapper, de egyet elárulhatunk, ha még nem tudná, Ő van a rajongókért, a rajongóiért, mert ők tartják el, és nem pedig fordítva.

Több tiszteletet a hallgatóknak!

(complex.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom