Keresés
8O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Lola imádja a karácsonyt!

Offmedia- 2015.12.07. 13:15
171
Szombaton a súlyos betegségből gyógyult gyermekekhez is megérkezett a Jégteraszra a Mikulás, aki rengeteg meglepetéssel készült.

Forrás: lolamusic

Az ajándékokon kívül magával hozta segítőit, hazánk hírességeit is. A eseményen megjelent Lola is, akit elsősorban ünnepi terveiről faggattunk.

Lola számára a karácsony két részből fog állni: „Énekesnőként a karácsony fellépések sorozatából fog állni, amit nagyon szeretek, mert imádok karácsonyi dalokat tanulni. Ilyenkor mások a koncertek is, még inkább szeretetteljesek. Magánemberként pedig azt tervezem, hogy mi kerüljön majd a karácsonyi asztalra. Sokáig egyedül éltem és nem volt otthonérzetem, és most már van. Így tervezgetem, hogy mi legyen a menü, mikor jöjjenek a rokonok és a barátok, díszítgetem a lakást, gondolkodom, hogy milyen legyen a fa. Sokat kell szaladgálni, ezért próbálom megoldani, hogy időben is minden kivitelezhető legyen.”

A fiatal énekesnő azt is megosztotta velünk, hogy nagyon szeret vendégül látni, de az ajándékozás sem maradhat el. Sőt már van olyan ajándék is, amit megvásárolt: „Nagyjából két-három hónapja írogatom jegyzetekbe, hogy kinek mit szeretnék, és most már nagyjából a fele megvan mindennek.” Lolának azonban nemcsak az ajándék számít, hanem a csomagolás is. Végül, de nem utolsósorban azt is megjegyezte, hogy lehetne az egész évben karácsony, mert imádja!

Rajongását semmi sem bizonyítja jobban, mint Ünnepelj ma velünk! című karácsonyi dala.


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom