Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Lopd el az óráját, majd pereld be a tulajdonosát! Pláne, ha az illető DMX

Lopd el az óráját, majd pereld be a tulajdonosát! Pláne, ha az illető DMX

Offmedia- 2016.04.12. 10:50
325
Igencsak furcsa ügybe keveredett a rapper. Már megint...

DMX-ről hetente, sőt majd' naponta lehet különböző híreket olvasni, melyek az épp aktuális balhéiról szólnak. Most megint áll a bál a rapper körül, egy nő ugyanis beperelte szexuális zaklatásért!

Forrás: Getty/Europress

A történet egy Los Angeles-i bárban kezdődött, ahol DMX összeszedett egy hölgyet, aki aztán elkísérte a rappert, és annak barátait az Orange County hotelbe egy laza házibuliba. A nőt, mint később kiderült, nem kimondottan a buli érdekelte. Keresett inkább valami szuvenírt a rapper szobájában. Talált is egy 30.000 dollárt érő karórát, amit elfelejtett visszatenni a helyére. Inkább zsebre vágta és angolosan távozott a hotelből.

DMX és haverjai, amint észrevették, hogy a nőnek és vele együtt az órának is nyoma veszett, ezért azonnal hívták a rendőrséget. A zsaruk jó munkát végeztek és pikk-pakk előkerítették az enyveskezű hölgyet, akinek a zsebében ott lapult az óra is.

Happy end, gondolhatnánk, de a történet itt érdekes fordulatot vett! A nő a rendőrségen azt állította, hogy DMX zaklatta őt és a hotelben megpróbálta megerőszakolni. A rapper tagadja a vádakat, állítása szerint több szemtanú is van, aki igazolni tudja, hogy nem maradt kettesben a tolvajjal.

Nem úgy, mint a luxusórával...

(theboombox.com nyomán)

Hozzászólások