Keresés
4O
Budapest
2017.11.17., péntek (Hortenzia, Gergő)

Madonna - a pop és a botrány, koronázatlan királynője!

Offmedia- 2015.08.17. 09:23
678
Jó pár fiatal elbújhatna, az 57 éves énekesnő mellett. A sokakat megszégyenítő, sexi Madonnán nem látszik meg az idő.

madonnaresizeFotó: Getty Image / Europress

Leszállíthatatlan a trónjáról. Pályafutását táncosként kezdte, majd a La Isla Bonita című albumával vált világhírűvé. Azóta is imádják az emberek, köztük mi is. Sikerének titka talán az lehet, hogy mindig képes megújulni.

Madonna minél idősebb, annál furább dolgokat művel a színpadon. Kihívóan viselkedik, erotikusan simogat és csókol meg táncosokat, és más énekesnőket. Meg kell hagyni, a reklámot és a felhajtást gyorsan elintézi maga körül.

Nézzük csak az 5 legdurvább botrányt, amely a legnagyobb vízhangot keltette az énekesnő körül:

Egy díjátadón Madonna, Britney és Christina leszbikus csókot váltott egymással a „Like a Virgin” előadása közben.

1992-ben kiadta sex című könyvét, tartalmával sikerült rosszalló pillantásokat szerezni magának.

A „Like a Virgin” turné ideje alatt két férfi magazin is megjelentette a karrierje kezdetén készült pucér képeit. Ezek után persze a bíróságra került az ügy, hosszú pereskedés várt a két magazinra. De már késő volt, milliók látták ruha nélkül.

A „Confessions” turnén „keresztre feszítve” jelent meg 1,2 millió rajongó előtt. Az ortodox keresztények, az izraeliták és természetesen a római katolikusok is erősen tiltakoztak tette ellen.

II. János Pál pápa is felháborodott! Tiltakozott is az ellen, hogy a „Madge” turnén az olasz városokat is érintse. Még híveit is felszólította, hogy kerüljék koncertjeit. Hiába! A Madge-t mindenki látni akarta! Nesze neked vallás.

+1: Like a Praye című videoklipjében óriási botrányt kavart, melyben egy afroamerikai pappal flörtöl, és égő keresztek előtt lenge hálóingben táncol.

Valószínűleg, ezeknek a történéseknek mind szerepük van a sikerében! Hiszen, ha nem akarsz a süllyesztőbe kerülni, fel kell hívnod a figyelmet magadra. Erre a legegyszerűbb és leggyorsabb mód a botrány.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom