Keresés
9O
Budapest
2017.10.19., csütörtök (Nándor)

Magyar a "Nők Donald Trumpért" szervezet alapítója

Szaghmeiszter Máté- 2016.07.19. 00:33
864
Most fog szavazni életében először.
Donald Trump tett már anno megjegyzést saját újszülött lánygyermekének lehetséges mellméreteire. Poénkodott már azzal egy talk-showban, hogy Ivanka nevű másik lányát full megrakná, ha nem lenne az apja. Még az egyik legismertebb konzervatív amerikai hírcsatorna, a Fox News riporternőjével is összerúgta a port szexista kijelentései miatt, de ennek ellenére továbbra is vannak nők, akik szerint a kritikusok csak félreértik az elnökjelöltet és a kijelentéseit.

Közéjük tartozik Ildikó Varga is, a "Women for Trump" elnevezésű, női támogatókat tömörítő szervezet alapítója. A közösség 4 prominens alakjával készített interjút a Vice, melyben a Floridában élő magyar alapítón kívül egy ingatlanügynök, egy publicista és egy vállalkozó hölgy beszél többek között arról, hogy Barack Obama lusta és veszélyt hoz Amerikára, mert Kubával barátkozik és az már egyenlő azzal, hogy jön a vörös veszély, ezért kell Donald Trump, aki legalább utálja Kubát....oh várjunk csak, nem utálja, hanem ebben pont egyetért Obamával. Ahogy az az érv se semmi, hogy Trump szereti az anyját következésképpen nem lehet szexista.

Ildikó Varga amúgy saját bevallása szerint még életében nem szavazott, de most biztosan fog, bár indoknak a videóban csak Trump magabiztosságát és "jóságát" emeli ki, konkrét politikai nézeteit nem, cserébe azt muszáj volt elmesélnie, hogy Trump annyira földhözragadt ember, hogy még a kertészéhez is hozzászól! Wow!

Teljesen off-topik, de keresgélés közben ráakadtunk Ildikó festő férjének,
Attila Könnyűnek (művésznevén Attila JK) a bemutatkozóvideójára és kötelező ideraknunk, mert valószínűleg sikerült benne 4 és fél percben megdönteni az ÖÖÖ-zés világrekordját. 

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom