Keresés

Mariah Carey esküvői lázban ég

Fiji- 2016.02.03. 15:15
212
Mariah Carey számára hamarosan eljön a nagy nap, amikor ismét kimondja a boldogító igent. De annyira ne rohanjunk azért előre. A legfrissebb híresztelések szerint az énekesnő menyasszonyi ruháját egy 17 éves lány álmodta meg. A luxuskreáció cirka 500 ezer dollárjába fog kerülni.

Mariah Carey kezét még csak pár napja kérték meg, de ő már most az esküvőn töri a fejét. Sőt már a ruha is megvan, még jó, hogy partnere – az ausztrál milliomos -, James Packer, tudja finanszírozni majd. Az esküvői ceremóniára az ausztrál Hayman szigetén kerül majd sor, nem messze a Nagy-korallzátonytól. Egy közeli hozzátartozójuk azt is elmondta, hogy a helyszín teljesen elképesztő lesz. A vendégeket egy magánrepülő szállítja majd.

Az énekesnő most megy másodszor férjhez, ám az nem gátolja meg abban, hogy kiválassza a tökéletes esküvői ruhát. Jelenleg négy ruha között vacillál. Az egyiket egy 17 éves lány tervezte, aki Los Angelesben tanul divattervezést.

{instagram}1oRSVAuJKF{/instagram}
„Kora ellenére ez a lány nagyon tehetséges. Még nem biztos, hogy Sabrina DeSage ruháját választja majd, de nagy rá az esély.” – nyilatkozta egy ismeretlen forrás. A fiatal tehetség nagyon kedveli a pillangókat, és kreációján is megjelennek. Ha az énekesnő ezt a darabot választja, a lepkék 14 karátos aranyból készülnek majd. Még jó, hogy Mariah Carey vőlegénye tehetős, így nem kell azon izgulnia, hogyan csengeti ki az árát.

{instagram}BBCBh4FuJO8{/instagram} 

Ajánlott

Hozzászólások