Keresés

Mariah Carey: rúzs és Tinder!

Offmedia- 2015.12.04. 15:30
224
Mariah Carey új klipje, az Infinity Las Vegas-i koncertjére repít, amelyben feltűnik a modell, Tyson Beckford és a színész, Jussie Smollett is.

Forrás: Getty/Europress

Az énekesnő királynőként tündököl ezüst ruhájában, de a a feszülős feketében sem fél megmutatni vonalait. Ebben a klipben minden megvan ahhoz, hogy elmondhassuk róla, hogy csajvilágban vagyunk: parfümök, rúzsok, csillogó ruhák, a gardrób pedig csak hab a tortán, a “Tinderes” kockákról se feledkezzünk meg. A rendezés Brett Ratner nevéhez köthető. Az újdonság az amerikai énekesnő új albumán található, amely májusban került piacra.

Mariah Carey a 80-as évektől van jelen a zeneiparban. Debütáló albumát 1990-ben adta ki. A világ egyik legismertebb énekesnője több, mint 200 millió lemezt adott el.

Az amerikai popcsillag, cirka 30 év alatt több díjat is bezsebelt. Magáénak tudhat 30 Billboard Music Awards-ot, 19 World Music Awards-ot és 5 Grammy-t. A zene mellett kacérkodott a színészettel is is. Kiemelkedő munkáját pedig semmi sem tükrözi jobban, mint a csillaga a Hollywood híres sétányán, melyet 2015. augusztus 6-án adtak át.

Ajánlott

Hozzászólások